7 de març del 2011

WoodLine Party Day

Ja fa més d’un any que surto habitualment amb els Freemaresme. En aquest temps cada cop m’hi he anat trobant més a gust tant per l’estil d’anar en bici com per tots ells com a persones (ara no us poseu tontus, eh!). Per quedar amb ells, però, sempre he tingut el mateix inconvenient: acostumen a quedar en diumenge, i aquest sol ser l’únic dia que té lliure l’Eli i que el dediquem a fer coses junts. I no és que a l’Eli no li agradi anar en bicicleta, però el nivell tècnic i físic dels Freemaresme, i sobretot l’hora a la que queden, la fa enrere. Tot i això, ja feia dies que anava dient “un dia d’aquests vindre...”, però el dia mai arribava :(
Així que quan em va dir convençuda que volia venir, va ser una gran notícia! :)

Aquest fet ja feia que la sortida d’aquell diumenge hagués de ser especial, però a més la ruta escollida feia difícil triar un millor debut: el Sergi i en Bona, després d’estar treballant durant vàries setmanes sobre el terreny, ens tenien preparada una magnífica ruta per St. Celoni, amb magnífiques trialeres i amb molta, molta fusta: pasarel·les, balancins, salts, palillus,... LA WOODLINE PARTY DAY!!

Pels qui us agradi la literatura, aqui teniu la versió llarga del post, amb tot de detalls del que vem fer, pels que penseu que una imatge, o millor dit, un video val més que mil paraules us deixo amb el vídeo de la sortida editat per l'amfitrió, el Sergi.







Quina gran sortida!! la companyia, el bon rotllo entre tots, els amfitrions, el recorregut, tot perfecte!! que vingués l’Eli, s’ho passés bé i encaixés perfectament amb el grup, això no té preu!!!

6 comentaris:

Anna Riera ha dit...

Hola Amics!!! M'encanta que hagueu fet aquest blog, espero poder-hi sortit aviat!!
Comentaris sobre la vostre woodparty;
1- Espero que ningú prengués mal, perquè m'he pixat de riure!
2- Qui s'hagi currat les passarel·les es mereix un premi, ni a Vallnord s'ho curren tant!
3- Cal tenir els pebrots molt ben posats per passar per segons quins llocs, especialment el balancí!!!!
4- Premi també per qui ha editat el video i els diferents reporters que hi hagin col·laborat. Encara que jo hagués jugat més amb les veus i no tant amb la música, segur que els comentaris valien la pena...
5- Xavi i Eli: Quan ens hi portareu??????????????
Petons!!!!

Xavi ha dit...

que bé que t'agradi! i a la propera sortida apareixeràs al blog ;)

realment és impressionant la currada del Sergi i en Bona. I el balancí impressiona, però hi ha altres punts que quan estàs a sobre impressionen més, però espero que ho pogueu veure aviat. Li proposaré al Sergi que ens organitzi una visita per a la colla de Badalona.

Apa, una abraçada ben forta!

Sergiktt ha dit...

Ostia, s'em havia passat que tambe havies postejat en el teu!! ESTOI ESTRESADO!!! Ara apart dels foros hem de controlar 7 Blogs despres de cada sortida... no donarem l'abast!!! XDDD pasem al tema!!

Com ha un dels dos constructors, no hi ha res millor, que revis visites d'amics i els i agradi!! O sigui que com ja t'he dit a tot arreu m'encanta la cronica!!

Dit aixo, crec que l'Anna te rao amb l'ho dels comentaris, de fet els meus primers videos, eran sense musica i m'agradaven mes que els d'ara, pero en aquest cas, tenia imatges de 2 de les 4 cameres sense veu, i molta molta Info, i com que no volia allargar-ho massa, he anat un pel a sac en l'edicio!!
Tema de venir a visitarnos els Badalonins, com ja hem parlat amb en Xavi, nomes es questio de dir-ho!!
Ja saps que ho fem sovint, pero si vols una BadalonaEdition privada, digues dia!! ;-)

Ens veiem.

Xavi ha dit...

Sergi!!! hi ha lectors rss així no se t'escapa res!

Ja veus que també et faig propaganda de la Woodline, aviat podràs començar a cobrar un forfait! ;)

I la visita potser te la fem aquest diumenge, però estic pendent de si fem un dinar familiar dissabte o diumenge. Si la fem, ja coneixeràs a l'Anna i així ja seràn dues noies free!!

Sergiktt ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergiktt ha dit...

Jajaja, tu has vist Torrente?, saps la pinta que fa de saber informatica, doncs jo en se menys que ell!!!! Que es un lector rss? perque em pot servir?? XDDD

Ara ja ha passat Diumenge, i ja se que no m'has portat a tota la gent de Badalona, l'Anna inclosa ;-)
Pero, com et dic sempre, ja ho saps!! a mi m'agrada que vingueu, el tema del forfait, de moment per fer parroquia, el deixo correr!! XDDD

Ens veiem.