18 de gener del 2009

Una nova cursa d'orientació


Com deia al darrer post d'orientació, hem aconseguit que hi hagi més adeptes a aquest esport. Aquest cop erem una bona colla. La mònica amb tres companys més que s'estrenaven, l'Ori que corria amb el Joan Antoni, el David que, després d'haver fet una gran cursa d'estrena, provava la següent categoria, l'Enric que repetia, aquest cop amb la Su (ella s'estrenava), i jo.



En quant a la cursa, n'hi havia dues.
Els no iniciats feien modalitat SCORE, en la que et donen un mapa amb unes 40 fites i n'has de fer 20, les que vulguis.
A la categoria de competició on estavem el David i jo, la cursa en realitat eren dues seguides: en feies una canviaves de mapa i feies la següent. El terreny no era gaire extens, però si amb forts pendents cosa que propiciava que continuament hi hagués canvis de pendent: puja, baixa, puja, baixa,... Així que s'ha convertit una mica en un trenca-cames. Com a novetat, el David i jo hem corregut amb el sistema electrònic per marcar les fites. La veritat és que et fa guanyar força temps i, a més, et permet analitzar els temps invertits en cada fita.

Resultats.
La Mònica i companyia totalment satisfets. No corren amb esperit de competició. Simplement volen aprendre i passar-ho bé. Ho han aconseguit al 100%.
L'Ori i el Joan Antoni desqualificats. Algun error al marcar una fita.
L'Enric i la Su quarts. Millora important de l'Enric i gran debut de la Su. L'important sobretot és que a la Su li ha agradat i hi tornaran.
Al David se li ha fet una mica massa llarg el canvi de categoria i ha acabat força desfondat.
Jo he fet tretzè, o sigui per la meitat. Això si, he sigut el millor de tots els participants en una de les fites!

Al final de la cursa, tots parlant de quan és la propera (potser una nocturna?). Això s'anima!!

3 comentaris:

Oriol ha dit...

Si és que ja sabia jo que alguna cosa més ens havia de passar... No en teníem prou de buscar la primera fita durant 5 min i tenir-la davant dels nassos... La veritat és que dubto d'on ens hem equivocat. Si més no aquest cop hem anat bastant ràpids en fer la cursa. La pròxima anirem en més compte en no equivocar-nos a l'hora de picar la fitxa de control. A veure que passarà...

Enric ha dit...

Ei, al ataquer!!!!! Tranqui Oriol! segur que deu haver sigut una errada tonta, quedat amb el "peacho" de ritme que has portat!

Ei, el meu blog: http://enricgsola.blogspot.com/

Mònica López ha dit...

No et preocupis, Ori, encara que quedéssiu fora, continuo sent la teva fan número u (;)).