28 de setembre del 2008

El primer de primera

No es tracta de cap adreça.

Avui l'Eli i jo hem anat a fer una sessió matinal d'escalada a Banyadores. Ens hem dirigit al sector Amazonia on només hi havia dos "penjats" fumant i bebent abans de començar a escalar (hi ha coses que em continuen sorprenent de molts escaladors). Hem passat una mica d'ells (tampoc era fàcil tenir-hi una conversa) i hem començat a escalfar amb un 4rt L'Eudald i la Violant. A mi m'ha costat força l'entrada per ser un 4rt, mentre que l'Eli l'ha superat molt fàcil de segona. La sorpresa ha estat que quan baixa diu "i si el provo de primera?". Dit i fet, l'Eli ha fet el seu primer "de primera", i la veritat és que l'ha fet molt més fàcil que jo. Una via curta, però força tècnica pel grau que té.

Després d'això hem anat a fer Amazonia (6a), i amb la mateixa reunió he fet de segon De la vespino (6a+), tot i que no ha estat una pujada gaire neta.

Per acabar hem fet Julito Tocateclas (4b), de dificultat similar a l'anterior, on l'Eli ha tornat a demostrar com s'escala de primera. Potser sembla que fer de primer en un quart no és gaire, però qui ho ha fet sap de que parlo.



Després d'això ja hem marxat cap a casa obrint-nos pas entre la massa de gent que hi havia al sector. Sembla que quan baixen una mica les temperatures la gent ens comportem com sargantanes...

27 de setembre del 2008

Un dia excitant d'estiu a la Molina

Els qui no estiguin massa introduïts al món de la bicicleta, pensaran: "què hi ha d'excitant per fer a l'estiu a la Molina? Si fos hivern esquiariem, però a l'estiu?". Els qui coneixeu el món de la bicicleta i, concretament del freeride, només amb la paraula bikepark, ja sabreu de què parlo.

Doncs bé, diumenge passat l'Ori, el Jaume, el Marçal i jo, vem agafar el cotxe i cap a la Molina! Allà ja sabíem el que ens esperava, ja que repetíem després de poc més d'una setmana. Baixades, curves, salts, wallrides,... tot el que es pot esperar d'un gran bikepark.

Tot i els imprevistos que vem tenir (Ori a veure si et canvies la bicicleta!), va ser un dels dies més productius. Personalment, va ser el dia que vaig aprendre a fer wallrides (anar per la paret) i de dretes (mai m'ha agradat anar cap a la dreta ;)). Podeu veure més fotos i videos aqui.


Aquest any només he visitat aquest bikepark i el de Grandvalira, i em costaria triar entre els dos. El que és segur, que prefereixo aquests dos abans que VallNord. Sembla que la competència entre els tres és bona, i en poc temps estan millorant molt. L'any que ve caldrà tornar als alps a veure si encara hi ha diferència...

8 de setembre del 2008

Benvinguts

Aquest és el primer post del que esperem que siguin molts.
El blog el dedicarem a explicar tot allò que ens vingui de gust compartir: excursions, escalades, rutes en bicicleta, ski, trobades amb els amics,...
Apa, fins aviat!