25 de setembre del 2010

Creant escola

Avui hem fet una cursa d'orientació molt especial.

Organitzada pel BO i enmarcada dins la Setmana de la mobilitat sostenible i segura de Badalona, s'ha celebrat una cursa urbana al centre de Badalona. El terreny i el mapa no presentava gaire dificultat pels autòctons, però ha sigut especial per la companyia. L'he fet amb la meva neboda, la Judit, de només 7 anys.



A les 10 del matí l'he anat a recollir a casa. És la seva primera cursa, i ja m'ha dit que havia passat mala nit pels nervis de particpar en una aventura totalment nova per a ella!

A les 10:36 ens han donat la sortida, una petita explicació de què és un mapa i com fer-lo servir i ens hem posat en marxa. La veritat és que de seguida m'ha sorprès com se li ha donat de bé. Les primeres fites no sabia si era casualitat o si el fet de veure altres participants l'ajudava a orientar-se, però de seguida he vist que no, que realment se li donava bé!! (deu ser genètica XDDDD)



Al final hem fet tota la cursa quasi al 100% guiats per l'instint i l'orientació de la Judit. Però sobretot hem aconseguit l'objectiu que teniem, passant-s'ho bé i intentar crear escola (espero que hi torni). En definitiva: hem guanyat!!!


3 comentaris:

Oriol ha dit...

Moltes felicitats Judith!!!!! i al teu mestre també!!!!! A veure si us veiem en les properes!

Marta ha dit...

que guay!! espero que lo de "crear escola" també vagi en el sentit que et dedicaràs a fer-ho amb totes les teves "nebodes". La Laia ja m'ha dit que la propera és ella...

Xavi ha dit...

per mi fet, però em sembla que si ha agafat els gens orientadors del seu pare, no li fara falta gaire classes! ara, si ha agafat els de la mare...jajaja