7 d’agost del 2009

Ha tornat l'estiu... hem deixat de suar!

El sol, la platja, la calor, els sopars a les terrasses,... tot això són símptomes de l'arribada de l'estiu, però també, i encara que sembli una contradicció, el poder deixar de suar.

Pels qui feu esport, i més concretament bicicleta, sabreu el que es sua pujant qualsevol muntanya. Doncs bé, amb l'arribada de l'estiu i gràcies a un invent d'hivern, això s'acaba. Els bikeparks, i en concret, els remuntadors et permeten pujar sense cansar-te i guardar-te l'energia per quan realment val la pena: per baixar!!! Així que el passat dissabte l'Eli i jo vam estrenar la temporada d'estiu amb una visita a la Molina.

La primera sorpresa va ser que per ser noia, et fan un 2x1. El motiu és clar, tret de l'Eli, només en vàrem veure 1 o 2 més. El bikepark no ha canviat gaire des de l'any passat. Han fet un wallride més, i han mantingut el que ja tenien: salts, pasarel·les, wallrides,... No és gaire gran comparat amb altres, però per anar-hi només un dia, crec que és la millor opció: és aprop, és l'únic a Catalunya, té camins per zones de bosc i zones artificials per entretenir-se molta estona.

I com ja vaig anunciar l'any passat, aquest any podrem comparar el nivell dels Pirineus amb el dels Alps: " propera estació: Les 2 Alpes".